American Football Forum Forum Indeks American Football Forum
Et forum for seriøs diskussion af Amerikansk Football
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 
NEWS:
Præsentation af Bucs fans

 
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    American Football Forum Forum Indeks -> Tampa Bay Buccaneers  
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Man apr 02, 2007 10:29 pm    Emne: Præsentation af Bucs fans Besvar, med citat

Nå, if you can't beat them, join them. Så lad os da få sat lidt gang i det her forum.

Hvad har vi efterhånden af Buccaneer fans herinde? Her kan i give jer til kende og give en lille præsentation af jer selv.

Personligt er jeg Buccaneers fan på fjerde år. Dvs. jeg begyndte at holde med dem i 2002 sæsonen. Det var Gruden der først tiltrak min opmærksomhed og derefter at de egentlig spillede meget godt og de ydre ting ved holdet; fede dragter, fedt stadion, solrig stat, et par lækre spillere, sejre på stribe. Da jeg så brugte offseason på at sætte mig mere ind i holdet og blive medlem af Bucs forum, der var af lidt højere standard dengang end det er nu, så var der ingen tvivl om hvem jeg holdt med.

Jeg er 21 år, bor i Århus og læser på journalisthøjskolen for forhåbentlig en dag at blive sportsjournalist.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
Stubber
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 378
Geografisk sted: Tåsinge

IndlægSkrevet: Tirs apr 03, 2007 7:56 am    Emne: Besvar, med citat

Jeg hedder Christian Stubkjær og holder til på en lille ø i det fynske øhav, kaldet Tåsinge. Jeg går på Svendborg handelsskole, eller ERhvervsskole som det så fint hedder. Og håber på at komme ud som Ejendomsmægler, det kræver dog jeg læser på uni også..
Jeg spiller selv i Svendborg Admirals, men har tidligere spillet for frederikssund Oaks og spiller på mit 5. år.

Jeg så sæson åbneren i 2002, og blev forelsket i football, men så ikke så meget den sæson.. Mest fordi det blev for sent for en lille dreng Wink.
Men så hørte jeg NFLming omtale Bucs, og jeg kiggede lidt rundt og heppede på dem i SB.. Og siden da har været fan.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked MSN Messenger
Paulo The Ese'
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 461
Geografisk sted: Frederiksberg

IndlægSkrevet: Tirs apr 03, 2007 9:45 am    Emne: Besvar, med citat

Holla, my fellow Bucs bretherin..

Nå, hvor skal man starte... Jeg hedder Thomas, er 20 år gammel (næsten slidgigt alderen) og bor på Nørrebro. Blev færdig med gymnasiet for 2 år siden og har siden arbejdet i et lille firma i Allerød. Jeg starter på Uni til sommer..

Jeg skal igang med min 8. sæson som fan af Buccaneers, hvilket vil sige at jeg begyndte at holde med dem i 2k-sæsonen. Hele kærlighedsaffæren startede med et Mike Alstott løb, hvor han tromlede store dele af modstandernes forsvar ned og først blev tacklet, da han havde tæt på 5 mand hængende på ryggen. Det siger vel lidt sig selv, at det var kærlighed ved første skraldebang.. 8)
På trods af at det hele startede med en angrebsspiller blev det dog hurtigt forsvaret der tog over... men det er vel naturligt med et forsvar, hvor Warren Sapp, Derrick Brooks og John Lynch spillede.. intet mindre end fantastisk.

Ud over min kærlighed til Bucs holder jeg også med Miami Hurricanes i college og Lyngby BK i europæisk fodbold...
_________________


About Frank Okam: "He's like a manatee swimming upriver.. And I mean that in the nicest possible way"
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
AXLIndmeldt: 26. mar 2007
Indlæg: 10

IndlægSkrevet: Ons apr 04, 2007 5:44 pm    Emne: Besvar, med citat

Jeg hedder Alex, er 21, og kommer fra Aalborgsområdet, hvor jeg læser Sundhedsteknologi på AAU.

Jeg har været bucs-fan siden 2002, af den simple grund at jeg elsker fed D-football, så det lå ret naturligt Smile Krydret med Grudens aggessive mentalitet var det simpelthen det perfekte fit for mig.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
Admire
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 26. mar 2007
Indlæg: 527

IndlægSkrevet: Tors apr 05, 2007 1:26 am    Emne: Besvar, med citat

Jamen jeg hedder Casper....
Er 22 år gammel og er studerende......Har vel været buc fan siden omkring 97-98 og der har bestemt været op og nedture........Kan godt lide hurtige defences og 4-3, og specielt cover 2 præsenterer den form for bold.

De sidste par år har vi så trods skuffende sæsoner også mønstret et angreb til tider og det synes jeg ikke vi har set i mange år.

Ser frem til mange diskutioner herinde som på gamle boards.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Besøg brugerens webside
JureviciusIndmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 163
Geografisk sted: Odense

IndlægSkrevet: Tors apr 05, 2007 7:10 pm    Emne: Besvar, med citat

mig:

Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
jimmi47Indmeldt: 17. apr 2007
Indlæg: 46

IndlægSkrevet: Ons apr 18, 2007 8:50 am    Emne: Besvar, med citat

Jimmi Jørgensen 30 år og bor i Århus. Sidder på en mellemstor tegnestue i midtbyen og kloger mig på husbygning.

Jeg spiller selv football i Aarhus Tigers på syvende år som freesafety (#47 selvfølgelig). Grundet tidsmangel har jeg desværre set mig nødsaget til at træde af 1. holdet. Tilgengæld er jeg ved at stable et komplet rookie-hold på benene som jeg er spillende defensiv-træner for. Det passer perfekt med at træningsbyrden ikke er så stor så jeg kan finde tiden til det.

Bucs fan har jeg været helt tilbage fra da Cheerleaderne hed Swashbucklers. Nærmere betegnet 1997. Dengang var der ikke meget football på tv'et men havde en kammersjuk som havde været i Kamerika og havde taget et VHS-bånd med hjem fyldt med football. Mener det var Bucs-Bears. Det der først slog mig var den knald orange spilledragt. Aldrig i mit liv havde jeg set noget så grimt. Det morede jeg mig kosteligt over....fede drenge i neon spandex. Fantastisk. Så var der det at man i kampen omtalte en karl hvis svoger han spillede direkte overfor i denne kamp. Og der gik heller ikke længe før man kunne se at den defensive spiller ikke kun kunne "ligge" sin kone ned men også hendes bror. BANG.....det hit my main man J.T Lynch #47 lagde på hans svorger vil for evigt være brændt ind i mine nethinder og være det der kickstartede mit liv med football. Det kan godt være at de var orange men det var bare mit hold.

@Stubber
Vi ses jo på banen i år. Det bliver da for fedt. Så må vi jo se om de nye drenge kan nå at lære noget inden. Hvilke position spiller du i Svendborg ?.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Ons apr 18, 2007 9:24 am    Emne: Besvar, med citat

Så fandt du også over på det nye forum. Har du chekket bloggen en af de sidste par dage?

Ellers ses vi måske på Åhavevej d. 28. Jeg er der i hvert fald helt sikkert og regner med at mindst to andre fra forummet kommer med også. Så må vi håbe de kan vinde braggin rights over jeres gamle holdkammerat.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
jimmi47Indmeldt: 17. apr 2007
Indlæg: 46

IndlægSkrevet: Ons apr 18, 2007 12:53 pm    Emne: Besvar, med citat

Det er hermed gjort ! Rigtig god artikel. Men den kunne jo sagtens have været længere ikke ;D. Det må være svært at begrænse sig når man skriver om et ikon som Lynch. Ved ikke om du selv har set det spil du omtaler hvor Lynch møder Alstott for første gang i kamp. WOW. Det er en 4. og 1 og en vind eller forsvind situation. Begge hold kommer ud i en compressed formation. Alle ved Alstott får bolden. Lynch ved tilgengæld præcis hvilket hul Alstott vil ramme ??? og her tackler han ham for NO GAIN. Pinligt at man ikke variere sit playcall når man ved at ens tidl. Cap. supreme står på den anden side af bolden. Det var så surt at se.......men alligevel lidt fedt. Det var så flot en tackling og bevidner om at Lynch PRÆCIS vidste hvordan man tackler vores allesammens rumbling Mike. Hans overblik og football knowledge er unikt. Det vildeste jeg har set er i SB hvor han kalder Raiders offensive spil på banen for justeringer som resultere i vel nok den int. som knækker Oakland og giver Jackson MVP-titlen. Det er helt utroligt når man tænker på hvor meget der sker på banen på kort tid. Selvfølgelig var den situation godt coached af Gruden men alligevel....unik overblik.

Lynch as future hall of famer ???.......oh YES. Det er præcis hans type de vil have. For det første har han haft en lang og noget over middel karriere. Han har leveret flere hard hitting highlights til fjernsynet end nogen anden spiller og så gør han alt for at hjælpe mennesker uden for banen og med stort held.

ps. Jeg er desværre til banedåb d28. under Åbningskampen på Åhavevej mod Monarchs men håber at nå bare lidt af kampen. Spændende at se om Tigers kan klare sig. Det bliver svært med det spillertab holdet har lidt det sidste år. Men er helt sikker på at motivationen hos de få spillere som har spillet under Elming er i top....og så er der jo lige ham den gustne left-tackle J.R. Bach vi skal have snydt for et sack eller to ;D.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
Stubber
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 378
Geografisk sted: Tåsinge

IndlægSkrevet: Ons apr 18, 2007 1:19 pm    Emne: Besvar, med citat

Jeg spiller HB, men da jeg kun er 17 ved jeg ikke om jeg skal spille med på senior holdet.. Regner med det, men skader har gjort det svært at træne det sidste år.. Men ser da frem til kampen Smile
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked MSN Messenger
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Ons apr 18, 2007 9:25 pm    Emne: Besvar, med citat

Hvis jeg havde haft to biografier stående på hylden, som jeg havde da jeg skrev om Gruden, så kunne den i hvert fald sagtens have været meget længere. Men jeg blev da nødt til at skære lidt fra et par steder, ellers gider folk alligevel ikke læse det.

Og ja jeg så hittet på Alstott live. Den blev vidst ovenikøbet vist på zulu. Det var godt nok en mærkelig kamp at se. Og det hit var fantastisk. Situationen omkring super bowl kunne også sagtens have været med. Jeg har i hvert fald flere gange set de klip hvor man ser Lynch sige noget i retning af "I called that play! Every play they are using we ran in practice".

Har du i øvrigt Jørgens mail? Jeg fik den af ham på et tidspunkt men er kommet til at smide den væk igen. Du kan eventuelt bare sende den i en PB.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
DanishBuccaneerIndmeldt: 29. mar 2007
Indlæg: 4

IndlægSkrevet: Ons maj 02, 2007 8:56 am    Emne: Back on track Besvar, med citat

Hej!

Fint idé med en lille præsentation, men den er jo hoppet lidt af sporet. Derfor prøver jeg lige at sætte det på skinnerne igen Smile

Jeg hedder Martin og er 32. Jeg bor i Viborg, men flytter snart tilbage til min fødeby, Aalborg. Jeg er studerende (rookie) på Danmarks Journalisthøjskole i Århus.

Jeg så alle kampe på Zulu indtil sidste sæson, hvor jeg måtte kaste mig ud i et ViaSat-misbrug for at se kampene. Det fede ved det er, at der er flere kampe. (og porno i pauserne, hvis man er til den slags og gider skifte kanal.)

Siden jeg så Buccaneers på Zulu første gang har det været mit hold. Deres spillestil - og selvfølgelig især Montes D - gik rent hjem. Jeg havde ikke noget engentligt favorithold inden da, for jeg var mere fan af enkelte spillere end af et hold som sådan.

Nu kan man jo ikke sidde og se bold i så mange timer uden at tage et standpunkt, og det gav sig selv, da jeg så den Bucs kamp. Det er jeg ofte blevet hånet med efter de knapt så gode sæsoner, men jeg er stædig og har (medmindre jeg finder noget andet jeg flygtigt vil kommentere) altid stående "Buccaneers in Super Bowl XLII (conditions appply)" - eller hvilket nummer SB vi nu er kommet til - som PM på Messenger.

Favoritspiller hos Bucs? Skal jeg sætte navn på en spiller må det være Derrick Brooks. Han ER Tampa Bay Buccaneers, og jeg tror aldrig nogen anden spiller kommer til at bære nummer 55 i Tampa. Check iøvrigt hans stats: Så dårlig var hans 2006 sæson altså heller ikke. (og her tager vi ikke højde for "missed key plays".)
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
BatashIndmeldt: 01. maj 2007
Indlæg: 119
Geografisk sted: Århus

IndlægSkrevet: Fre maj 25, 2007 4:50 pm    Emne: Besvar, med citat

Hey allesammen!! Jeg kommer fra ikast. jeg er 18 år og er hhx studerende. Confused Laughing

synes at det er alt for fedt at læse jeres indlæg og elsker at få en god debat igang.

Jeg blev bucs fan i 2001 da en af mine lære i folkeskolen havde optaget kampen mellem packers og bucs. han var brændende packers fan og var nødt til at se kampen i vores engelsk time. jeg bliver stadig helt deprimeret når jeg tænker på at bucs tabte 21-20 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Firing men det var ihvertfald måden jeg blev fan af bucs og generelt bare nfl Laughing Laughing Laughing Laughing

så håber at vi får nogle fede diskussioner.. men husk lige på at I´m new here Very Happy Very Happy


Sidst rettet af Batash Søn jul 14, 2013 12:05 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
Bucs4everIndmeldt: 01. maj 2007
Indlæg: 40
Geografisk sted: Ulsted

IndlægSkrevet: Ons maj 30, 2007 12:04 pm    Emne: Besvar, med citat

Jeg hedder Troels Jensen er 16 år gammel og har været bucs fan lige siden 2002, hvor jeg pludselig kom til at skifte over på tv2zulu, og der spillede bucs, og siden har jeg set stort set alle de kampe jeg kunne komme til at se, men i år har der været langt mellem hver kamp, da jeg går på Himmerlandscenter Idrætefterskole, men er desværre snart færdig hernede...

Jeg har aldrig selv spillede football, da Fodbold er min favorit sport...


_____________________________________

BUCS!!!!!!!
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
Johnsen87
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 28. mar 2007
Indlæg: 58

IndlægSkrevet: Ons maj 30, 2007 3:11 pm    Emne: Besvar, med citat

Hej jeg hedder Lars Johnsen.

Jeg har været Bucs fan siden Super Bowl sejren.
Til dagligt går jeg på HHX hvor jeg er ved at afslutte andet år.

Min interesse for NFL har det seneste år været dalende, men jeg vil næste sæson stadig se samtlige minutter, inkl. Monday Night.

Min aktivitet på forummet er også dalende, og jeg skriver primært i Europæisk Fodbold, hvor jeg er stor Man Utd tilhænger.
Udover det høvler jeg også en masse timer af med poker.

I denne offseason går min bøn til at BG kommer med opdateringer på Training Camp, så jeg kan få pumpet troen på en ring til op, op til den nye sæson.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Fre jun 01, 2007 12:34 pm    Emne: Besvar, med citat

Johnsen87 skrev:
I denne offseason går min bøn til at BG kommer med opdateringer på Training Camp, så jeg kan få pumpet troen på en ring til op, op til den nye sæson.


Det skal jeg også nok gøre. Pewter Report kommer med meget detaljeret report fra træningen hver eneste dag i løbet af camp. Men pga copyright osv. vil det kun blive helt korte noter jeg kommer med, som dem fra OTA days og mini camp. Man kan købe et måneds online abonnement til PR for ikke ret mange penge, det vil jeg varmt anbefale i den måned der er camp. Og det giver også adgang til et PDF arkiv over alle deres tidligere udgivne blade og selvfølgelig alle deres online insider artikler. Desuden er 620wdae en rigtig rar ting i camp, på trods af de fjolser de har ansat som værter. De sender 10 timer om dagen direkte fra sidelinien i Orlando og selvom de også snakker om en del andet end Bucs, så kommer der nogen interessante interviews og observationer med på vejen.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
trokkerIndmeldt: 14. nov 2007
Indlæg: 4
Geografisk sted: Tappernøje

IndlægSkrevet: Fre nov 16, 2007 8:41 am    Emne: et hej fra mig Besvar, med citat

rigtige navn: Peter - dog i football kredse kun kendt som trokker,trocker eller trucker (kært barn har mange navne Very Happy ) jer er SKRÆMMENDE tæt på de tredive men som et lille plaster på såret har min kone foræret mig en billet til turen med tv2sport til tampa her i december hvilket gør det lidt svært at holde ørene væk fra mundvigene på trods af det runde hjørne

mit eventyr med amr. football startede i omkring 92 da jeg igennem ungdomsskolen fik mulighed for at spille med kronborg knights det eneste nfl på fjernsynet var tv3´s "dækning" hvilket af en dansk kommentator over NFL-GAMEDAY Confused men med den beskedne dækning og min ringe alder var det svært at finde noget at holde af udover spillet, jeg stoppede med at spille et halvt år efter men flugte stadigt med i nfl dækningen.
der skulle så gå 7 år før der rigtigt skete noget igen, jeg mødte min kone og flyttede til Næstved men startede med at spille i Vordingborg Vikings og et par år efter begyndte tv2zulu at sende mine første favoriter var Raiders og Bucs , Raiders havde en headcoach hvis fandenivoldskhed og udstråling var fænomenal og Bucs var en blæret totaloplevelse og da Gruden så røg til Tampa var jeg solgt, at de så vandt Superbowl samme år gjorde jo ikke beslutningen værrere Smile

I 2005 tog min kone og jeg til New York for at se Bucs spille mod Jets (som var undertippet) og tabe Sad nå men jeg fik min Bucs tattovering derovre hvilket også nærmest var det eneste bucs relaterede i den by og generelt skulle man lede lidt for at finde NFL ting, i min lille krøllede hjerne var det jo svært at forstå at amerikanerne ikke havde en NFLshop på hvert gadehjørne

hold kæft, når først man får gang i fingrene er det svært at stoppe
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside
Stubber
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 378
Geografisk sted: Tåsinge

IndlægSkrevet: Fre nov 16, 2007 4:51 pm    Emne: Besvar, med citat

Velkommen til, herligt med endnu en Bucs fan Very Happy
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked MSN Messenger
Vis ikke emner ældre end:   
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    American Football Forum Forum Indeks -> Tampa Bay Buccaneers Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rank image|Create a new forum in our own dedicated server