American Football Forum Forum Indeks American Football Forum
Et forum for seriøs diskussion af Amerikansk Football
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 
NEWS:
Buccaneers i 2009

 
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    American Football Forum Forum Indeks -> Tampa Bay Buccaneers  
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Man feb 09, 2009 3:27 pm    Emne: Buccaneers i 2009 Besvar, med citat

Det bliver på mange måder et helt nyt Buccaneers hold vi kommer til at se både i offseason og på banen næste sæson. Jeg vil tro de fleste af os ikke engang så NFL endnu sidst der skete så store forandringer på én gang, så jeg tænkte det var på tide med en tråd til at holde styr på hvad der sker i offseason og hvad vi forventer os af næste sæson.

Jeg vil starte med en lille gennemgang af de fire vigtigste personer i organisationen, og hvordan de vil forandre holdet.

GM Mark Dominik
Har været hos holdet siden 1995 og er oplært under både McKay og Allen. Har en baggrund som scout og har hovedsageligt arbejdet med pro personel og altså mere med free agency end draften. Han er en modsat type af Bruce Allen i forhold til at han har sin styrke i talentevaluering, men til gengæld er noget svagere i det økonomiske. Han nævnte selv på sin indledende pressekonference at han ville læne sig meget opad Kevin Demoff, en af Allens lærlinge og manden der har forhandlet mange af de nuværende spilleres kontrakter på plads, når det kom til kontraktforhandlinger og styre cap'en. Men Kevin er imidlertid blevet samlet op af Rams der kunne tilbyde ham en forfremmelse og mere i løn end selv Dominik får. Vi har altså ikke længere nogen cap ekspert i front office, men vil til gengæld nok heller ikke være helt så konservative i free agency som vi har været de sidste par år.

HC Raheem Morris
Nok den som de fleste af os umiddelbart kender mest til. Uden tvivl en fantastisk DB coach. Tallene lyver ikke når man ser på Bucs pass defense det år han var væk i forhold til året før og årene efter. Har, i modsætning til hvad der ofte bliver sagt, et enkelt års erfaring med at være DC fra da han var en smut i collegerækkerne. Men alt tyder på at han kommer til at tage en ægte HC rolle og ikke blande sig for meget i detaljerne om hvordan angrebet og forsvaret bliver kørt, men i stedet holde overblikket og fungere som motivator og leder. Største spørgsmål omkring ham er om han er moden og klar nok til at blive head coach. Han er uden tvivl en players coach og det skal blive interessant at se hvordan han klarer det første gang han for alvor skal sætte sig igennem overfor spillerne.

OC Jeff Jagodzinski
Har haft god succes hos Boston College og bl.a. bevist han kan udvikle en ung quarterback. De tre hovedelementer i det angreb vi umiddelbart kan forvente fra ham er zoneblocking, power running og dybe kast når løbet har åbnet op for det. Største umiddelbare forandring kommer til at være på den offensive linie. Heldigvis har de, selvom de har gået efter større spillere på linien end tidligere de sidste år, stadig vægtet atletiske evner højt. Selvom Sears og Joseph er et par store fyre, er de også overraskende hurtige og har været brugt en del i pulls. Faine skulle også være forholdsvis atletisk. Derfor forventer den nye front office efter sigende ikke at der bliver brug for at lave de store ændringer på linien, men at de der er der allerede godt kan lære zoneblocking systemet. Et par af dem skulle vidst også have spillet noget lignende i college. Ernest Graham virker umiddelbart til at kunne være en rigtig god RB i systemet og Cadillac skal nok også få en chance hvis han kommer tilbage. Garcia virker til at være færdig så en af de mest interessante beslutninger Jeff skal træffe i offseason er om han vil drafte en QB, kan se noget talent i McCown eller Johnson der kan udvikles, eller kan finde fx en Matt Cassell eller Brady Quinn i FA. På receiver skal han nok kunne bruge både Galloway og Bryant hvis det er muligt at beholde dem og så tilføje lidt i FA.

DC Jim Bates
Har kun haft en enkelt sæson i NFL de sidste tre år og der gik det ikke specielt imponerende, men har ellers skabt gode resultater som DC tidligere. Det bliver et farvel til Tampa 2 og i stedet indførelse af Bates' system. Det er både baseret på hvad aviserne har raporteret og når man ser på valget af position coaches er det folk der har arbejdet under Bates tidligere. De to positioner der kommer til at mærke de største ændringer er DT og CB. En DT i Bates system er væsentlig større end i cover 2 og skal ikke rushe QBen, men tage noget plads og være en mur mod løbet. Til gengæld bliver det et meget aggressivt forsvar vi får at se mht rush fra defensive ends og en masse forskellige typer blitzes. Så LBerne, især Ruud, får lidt mindre at se til i coverage, men skal spille mere aggressivt. Det tror jeg sagtens de kan klare dem vi har allerede. De er i forvejen forholdsvis små og hurtige. På CB skal de til at spille endnu mere man coverage og bump n run, hvilket lyder direkte skræmmende, hvis Barber stadig er starter. Buchanon kan sagtens klare det og det kan Talib også godt, men Barber bliver brændt for tit.


Vi går en rigtig spændende free agency periode i møde, hvor vi nok forholdsvis hurtigt vil få en del spørgsmål besvaret allerede ud fra hvilke af de nuværende spillere de vælger at resigne og hvem bliver cuttet. Der er ikke engang kommet ret meget ud indtil videre om hvem de forhandler med for tiden.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
Pizzasucks
Administrator


Indmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 5534
Geografisk sted: Outer Nørrebronx

IndlægSkrevet: Man feb 09, 2009 10:08 pm    Emne: Besvar, med citat

Det bliver ganske spændende at se, hvad Bucs vil i den kommende sæson, men nogle puslespilsbrikker kunne godt se ud til at begynde at falde på plads:

The Tampa Bay Buccaneers may already have their quarterback of the future, after all.

Luke McCown, who could have become an unrestricted free agent at the end of the month, has been re-signed by the Buccaneers, the team announced Monday afternoon. With the new regime of coach Raheem Morris and general manager Mark Dominik taking over, this could be a sign that the Bucs are going to give McCown a shot at the starting job.


Link: http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3894900

Og den finansielle del af gildet:

PewterReport.com reports the Tampa Bay Buccaneers have re-signed QB Luke McCown to a two-year deal worth $7.5 million, according to sources.
_________________


Vinder af rookieligaen 2010/11
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
Bucs4everIndmeldt: 01. maj 2007
Indlæg: 40
Geografisk sted: Ulsted

IndlægSkrevet: Ons feb 11, 2009 7:39 pm    Emne: Besvar, med citat

Altså personligt glæder jeg mig til at se hvad de gør med de ældre spillere, der er faldet lidt i niveau gennem de sidste par år.

Men tror det er godt vi har lavet fået Jeff som OC og Morris som HC, de er meget unge og kommer med nogen nye idéer som måske kan overraske.

Bryant er en nødvendighed at få resignet, mens Galloway er måske over the hill, har været meget skadet
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Ons feb 11, 2009 10:30 pm    Emne: Besvar, med citat

Ser spændende ud at de har resignet McCown, selvom det ikke er til at sige endnu om de rent faktisk tror han kan blive starter eller kun en god backup. Han har jo været godt gemt på bænken bortset fra en kamp eller to de sidste par år og vores OC og QB coach har ikke set ham spille endnu.

Ingen tvivl om at hvem de vælger som quarterback bliver en af de vigtigste beslutninger. Jeg kan kun være glad for at de tilsyneladende ikke har nogen planer om at resigne Garcia.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
Paulo The Ese'
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 461
Geografisk sted: Frederiksberg

IndlægSkrevet: Tors feb 19, 2009 7:07 pm    Emne: Besvar, med citat

Så er der jo endelig sket noget nyt.. Bryant blevet franchised og Ryan Sims blevet re-signet...

At Bryant er blevet tagget giver fint mening.. forhåbningen er vel at vi kan signe ham til en længerevarende deal.. og selv i tilfælde af det ikke sker har vi masser af rum under salarycappen så de 9 mil bliver ikke et problem

At Re-signe Sims forstår jeg tilgengæld ikke... Han var et gigantisk waste of space sidste år.. Størrelsesmæssigt passer han bedre ind i Bates system end vores andre DT's (bortset fra Dre Moore the fat blob) men manden er lavet af skumgummi eller et eller andet blødt materiale...
_________________


About Frank Okam: "He's like a manatee swimming upriver.. And I mean that in the nicest possible way"
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
BatashIndmeldt: 01. maj 2007
Indlæg: 119
Geografisk sted: Århus

IndlægSkrevet: Fre feb 20, 2009 11:06 am    Emne: Besvar, med citat

Hvad synes i om snakken om en eventuel handel med Haynesworth?

Personligt mener jeg at det vil være en god handel, på trods af at han højest sandsynligt vil blive den bedst betalte forsvars spiller i ligaen:S
Som vi alle ved starter det ved linjen og det har i den grad været vores problem i sidste sæson..
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
Vis ikke emner ældre end:   
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    American Football Forum Forum Indeks -> Tampa Bay Buccaneers Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rank image|Create a new forum in our own dedicated server