American Football Forum Forum Indeks American Football Forum
Et forum for seriøs diskussion af Amerikansk Football
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 
NEWS:
Training Camp

 
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    American Football Forum Forum Indeks -> Tampa Bay Buccaneers  
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Man jul 23, 2007 9:47 pm    Emne: Training Camp Besvar, med citat

Så er der kun fem dage til training camp. Det er jo lige før man kan mærke sæsonstarten begynde at rykke nærmere Smile Og vi skal selvfølgelig også have en tråd til at snakke om hvordan spillerne klarer sig og hvem der ser ud til at vinde jobbet som starter på de enkelte positioner.

Pewter Report skriver detaljerede rapporter fra hver enkelt træning, dvs to artikler om dagen bare med scouting reports, og derudover også diverse øvrige artikler med kommentarer, interviews og analyser. Jeg kommer ikke til at gengive deres scouting reports her i så høj grad som jeg gjorde fra OTAs og mini camp da det hurtigt vil blive alt for omfattende. Men indtil videre er de kommet med en liste over de 10 spillere der har imponeret dem mest i offseason og jeg må sige der er nogen glædelige overraskelser imellem:

10 - C, Matt Lehr
9 - DE, Greg Spires
8 - FS, Will Allen (med Sabby Piscitelli og Tarnard Jackson som boblere på listen)
7 - DT, Darrell Campbell
6 - NT, Chris Hovan
5 - WR, David Boston
4 - WR, Maurice Stovall
3 - CB, Phillip Buchanon
2 - DE, Patrick Chukwurah
1 - QB, Jeff Garcia

Desværre ser det ud til at det link der hidtil har givet adgang til radiokanalen 620wdae er blevet lukket ned, men der arbejdes på at finde en anden måde at lytte til kanalen på. Godt nok er deres værter nogen fjolser hele bundtet, men der kommer nogen gode interviews og observationer når de sidder på sidelinien ved træningerne hele dagen.
_________________


Sidst rettet af Bucsgirl Ons jul 25, 2007 3:26 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
jimmi47Indmeldt: 17. apr 2007
Indlæg: 46

IndlægSkrevet: Ons jul 25, 2007 3:11 pm    Emne: Besvar, med citat

et par overraskelser ?....;D.....det er da næsten kun overraskelser på den liste.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Ons jul 25, 2007 6:53 pm    Emne: Besvar, med citat

jimmi47 skrev:
et par overraskelser ?....;D.....det er da næsten kun overraskelser på den liste.


Nah, ikke når man har fulgt offseason træningerne forholdsvis tæt. De ti navne kom i øvrigt i en artikel, der hed "Bucs Camp Preview: Stock Raising". Nu er efterfølgeren kommet, "Bucs Camp Preview: Stock Falling", der indeholder følgende liste:

10 - WR, Michael Clayton
9 - DT, Ellis Wyms
8 - DE, Simeon Rice (mest fordi han stort set ikke har været med i nogen offseason workouts på grund af sin skulderskade, og når han har været med har han ikke virket helt veloplagt)
7 - C, Dan Buenning (Har heller ikke været med på grund af skade)
6 - CB, Allan Zemaitis
5 - TE, T.J. Williams
4 - CB, Torrie Cox
3 - QB, Zac Taylor (er i øvrigt også blevet cuttet i dag)
2 - QB, Chris Simms
1 - DE, Charles Bennett
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
Stubber
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 378
Geografisk sted: Tåsinge

IndlægSkrevet: Tors aug 02, 2007 7:31 pm    Emne: Besvar, med citat

Bucsgirl skrev:

10 - WR, Michael Clayton


Troede lige vi kunne forvente store ting af den mand Sad
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked MSN Messenger
BucsgirlIndmeldt: 29. dec 2006
Indlæg: 1334
Geografisk sted: Randers

IndlægSkrevet: Ons aug 08, 2007 1:46 am    Emne: Besvar, med citat

En meget lang post da der gik lidt længere end planlagt før jeg fik lavet første update, men her er første update fra camp med lidt af hvert, som jeg lige har skrevet til min blog:

Det er lidt over en uge siden Bucs skrev sig ind på Disneys Wide World of Sports til årets training camp, den første preseasonkamp spilles allerede om kun 3 dage og det første oficielle depth chart er lige kommet i dag. Så det må være på høje tid med første update fra training camp.

Først et kig på depth charten: http://www.buccaneers.com/team/depthchart....

For folk der ikke har fulgt Bucs tæt gennem offseason skal der nok være nogen overraskelser. Der har både været positive og negative overraskelser i løbet af camp og OTAs og de fleste bliver afspejlet meget godt på depth charten.

For at starte med det negative:

- Chris Simms ser stadig skidt ud. Han tager meget få reps i camp og stort set ingen når det er hele angrebet der træner mod forsvaret. Og når han har gjort det har han set skidt ud. Han skulle have en øm albue i løbet af den første uge, men det har ikke været hans eneste problem. Han er stadig ikke kommet sig mentalt over sidste års skade og hans kastemotion er stadig way off. Han har det uden tvivl rigtig dårligt med sin præstation og man kan kun have ondt af knægten.

- Luke Petitgout har været plaget af en skade gennem det meste af camp. Han har ikke trænet siden sidste mandag på trods af at Gruden i starten blev ved med at sige at han ville være med dagen efter. Nu er det lavet om til at de holder ham ude af kampen på fredag og håber på at han kan komme tilbage i løbet af den næste uge. Han er en veteran så man kan argumentere for at han ikke har brug for så mange reps. Men det betyder at Anthony Davis har måttet tage masser af reps på LT og er kommet bagefter Sears i kampen om LG og at Sears og Davis ikke har kunnet lære Petitgout så godt at kende som spiller som man kunne håbe når de nu skal spille ved siden af hinanden på linien. Det skulle være ryggen der driller igen, men der er ikke sat en fast diagnose på.

- Gaines Adams er jeg stadig ikke blevet helt tryg ved siden OTAs. Og han er heller ikke som mange sikkert havde forventet, blevet starter efter at Simeon Rice blev cuttet. Han har gjort det rigtig godt i passrush, som det var forventet, men han er stadig rå og mangler især meget i run defense. Der har været flere reporter fra camp om at han er blevet skubbet langt bagud af diverse OTs og et par gange direkte er blevet skubbet omkuld. Han skal stadig træne noget mere i styrketræningslokalerne og arbejde på sin teknik. Han har uden tvivl noget talent og kan blive en god DE, men man skal ikke forvente alt for meget fra ham i år.

De tre er egentlig de største negative overraskelser. Heldigvis er der langt flere der har gjort det rigtig godt.

- Luke McCown er blevet campens yndlings QB. En enkelt avis gik ligefrem så vidt som at sige at han ser bedre ud end Garcia. Det er nok at strække det lige rigeligt, men hvis han fortsætter som hidtil skal han i hvert fald nok holde fast i pladsen som 2. QB. Bucs har i øvrigt været ret vilde med McCown i længe, men desværre missede han hele sidste sæson med en knæskade han fik i mini camp. Havde det ikke været for den skade skulle vi nok have set ham på banen på et tidspunkt i løbet af sæsonen.

- Maurice Stovall har haft den måske bedste camp af nogen af receiverne og er allerede blevet belønnet med en foreløbig plads som starter. At han har slået Clayton er helt hans egen fortjeneste. Clayton har kæmpet hårdt og selvom han ikke ser ud til at have genvundet sin rookie form, så ser han bedre ud end sidste år. Men Stovall har simpelthen spillet for godt til at de kan lade ham blive som backup.

- David Boston er en anden receiver der har haft en god camp. Han ser ud til endelig at være blevet helt rask igen og har muligheden for at overraske mange i løbet af sæsonen.

- At Jovan Haye er starter på DT ville jeg nok ikke have troet før offseason, men han fik noget spilletid på holdet sidste år og trænerne ser ud til at være imponerede over hans fremskridt. Han har spillet som starter siden starten af camp og det ser ud til at fortsætte sådan. Haye er en rigtig god pass rusher, der har fundet vej igennem den offensive linie masser af gange i løbet af camp. Han kan være et godt supplement til den lidt større og mere fysiske Chris Hovan.

- Patrick Chukwurah skabte en del buzz allerede i OTAs og det er ham der kommer til at starte efter Rice. Patrick er også en pass rusher, der tidligere har spillet noget 3-4 OLB, men han klarer sig trods alt bedre mod løbet end Adams har vist hidtil. Det er hans gamle coach fra Denver Larry Coyer, der skyndte sig at få ham signet lige så snart Coyer var kommet til Bucs, så han må se noget godt i ham.

- Phillip Buchanon har sat sig grundigt fast på pladsen som nickel corner, men endnu mere interessant kan blive hans rolle på special teams og endda angrebet. De sidste dage har han arbejdet lidt som wide receiver og Gruden har udtalt at vi godt kan få ham at se på den plads i løbet af sæsonen. ESPN havde for et par dage siden en insider artikel omkring de 10 mest undervurderede spillere i ligaen, der kan udvikle sig til stjerner, og der har de Buchanon som nr 1.

- Sabby Piscitelli har haft en fremragende camp. Han har lavet masser af store plays og er den spiller på holdet der har flest interceptions. Et par store Lynch like hits er det også blevet til. Det kan betegnes som blasfemi at sammenligne ham med Lynch, men ud fra hvad der er blevet sagt og skrevet om ham indtil videre har han i hvert fald gode muligheder for at blive en stor spiller og han er allerede godt på vej til at være en fan favorite.

Reesten som jeg ikke har nævnt har gjort det nogenlunde som det kunne forventes og som deres plads på depth charten viser. Der er dog enkelte positioner hvor jeg forventer der kan ske ændringer inden sæsonen starter.

- Donald Penn har imponeret i camp, men det har også været tydeligt at når Petitgout er ude er det Davis der er LT, så Davis er reelt backup LT. Det vil sikkert også kunne ses på depth charten efterhånden som der cuttes o-line spillere.

- Simms er fortsat over Gradkowski på depth charten, men det er fortsat en meget åben kamp mellem de to. Hvis ikke Simms viser noget når han endelig får spilletid i preseason, så er han stadig i fare for at blive cuttet.

- Jermaine Phillips har en fin, men lidt anonym camp og der er gode muligheder for at Sabby slår ham af pinden. Hvis ikke før sæsonstart, så i hvert fald i løbet af sæsonen.

- Jeg er stadig ikke sikker på om Mark Jones bliver på holdet bare for at være returner. Personligt vil jeg i hvert fald klart foretrække fx Pittman eller Boston som KR og Buchanon som PR.

Enkelte andre ændringer kan selvfølgelig forekomme, men faktisk ligner det depth chart meget godt det der var forventet.


En stor positiv ting i camp er at der endnu ikke har været nogen alvorlige skader. Petitgouts er nok den værste, eller i hvert fald den der har taget længst tid, og selv han forventes at være tilbage i næste uge. Adams har misset et par dage med en forstrakt triceps, Ruud er ude lige nu med et ømt knæ og Brooks har været ude med en forstrækning i låret. Men alle tre skulle kun være meget kortvarige skader. Dan Buenning er stadig plaget af sin knæskade fra sidste år. Benet skulle være okay, men han er lidt "rusten" og har ikke helt tillid til knæet endnu. Og så er der selvfølgelig Simms der også er påvirket af sin skade fra sidste år. Men de er i det mindste begge ude på banen og spille.


Gruden har for alvor åbnet playbooken i camp og der er både fundet gamle favoritter frem, som han ikke har kørt i Tampa fordi han ikke har haft spillerne til det, og tilføjet helt nye elementer. Rocket formation med to HBs i backfielden ser ud til at komme tilbage. Den har han ikke brugt fast siden han var i Oakland, hvor han til gengæld havde stor succes med den. I Pittman og Cadillac har han helt sikkert to kvalifiserede RBs, men problemet tidligere ser ud til at have været den offensive linie, som han ikke har haft tiltro til. Noget helt nyt, som han ellers stædigt har holdt ude af playbooken som den sidste HC i ligaen er shotgun formationen. Der er stadig lidt problemer med at få snappet til at fungere korrekt, men Garcia forventer at stå i shotgun en håndfuld gange pr kamp.

Og så er der for alvor sat gang i trick playsene. Hver dag meldes der om nye trick plays der bliver trænet. Det gælder både reverses, double reverses, flea flickers, direkte snaps til RBs og obskure formationer der slet ikke findes ord for. Bl.a. et hvor Garcia liner op som WR, Cadillac og Boston stiller op i backfielden. Cadillac får snappet, faker et handoff til Boston og løber derefter selv med bolden. Hvordan Gruden har udtænkt den og hvad det skal gøre godt for er jeg slet ikke sikker på jeg har lyst til at vide. Selv special teams øver trick plays hvor Josh Bidwell fik skældud af ST coach Rich Bissacia for at kaste en smule for kort til Earnest Graham, der dog kunne gribe bolden Hvad der blev sagt skal ikke gengives her da det, som langt det meste der bliver sagt af vores coaches under træning, ikke er egnet for børn. Det er ikke let at være punter i dag.


Den måske største nyhed i camp hidtil skete før campen overhovedet kom i gang, nemlig at Simeon Rice blev cuttet. Umiddelbart kom det som lidt af et chock. Ved nærmere gennemtænkning giver det en smule mere mening, men er risikabelt. Der er reelt tre faktorer, der har spillet ind i beslutningen; penge, helbred og rebuilding.

Rice fik for nogen år siden en kæmpe kontraktforlængelse af Rich McKay, der gjorde ham til den bedst betalte forsvarsspiller i ligaen (vel og mærke uden at Gruden havde fået besked om det). De sparer mellem $6 og $8 mio. på at cutte ham. Det er mange penge og der kan helt sikkert signes nogen spillere for sådan et beløb. Problemet er bare at Bucs allerede var et godt stykke under cappen og der ikke er flere store free agents der vil koste så meget. Og da det er sidste år i hans kontrakt påvirker det ikke cappen de næste år. De bad ham om at tage et paycut inden han blev cuttet, men det ville han ikke.

En af de officielle grunde til at han blev cuttet var at han ikke bestod et lægecheck. Rice har stadig problemer med en skulderskade han pådrog sig sidste år og har selv udtalt at han ikke er klar til at spille endnu og der kan gå mellem et par uger og et par måneder før han er helt klar. Det giver bare dårlige associationer når Bucs organisationen siger at en spiller er cuttet efter en failed physical da det var det samme der blev sagt da John Lynch og Shelton Quarles blev cuttet. Visse folk i medierne (Steve Duemig, 620wdae) har fået startet en holdning om at det bare er en dårlig undskyldning som de gemmer sig bag når en populær spiller cuttes. Men Bruce Allen var i radioen i dag og forklarede bl.a. at de faktisk får en bøde af ligaen hvis ikke de forklarer at en spiller er skadet når han cuttes. Så selvom det er en del af grunden til at han blev cuttet, så er det også en udmelding de er tvunget til at komme med.

Pengene og hans skade har helt sikkert påvirket beslutningen om at cutte Rice. Men den vigtigste grund er den der ikke direkte er blevet meldt ud fra holdet. Rice er ikke hvad han har været, slet ikke efter en lang skadespause, og de har to unge talenter på pladsen de gerne vil give spilletid. Chukwurah har tydeligvis imponeret trænerne siden de vil gøre ham til starter og Adams vil de også meget gerne give spilletid. Og også på DT er der en smule mere dybde end sidste år. Rice ville sandsynligvis alligevel være væk fra holdet næste år når hans kontrakt var udløbet, så nu vælger de at cutte ham før tid for i stedet at beholde en af de yngre spillere, der ellers ikke ville være plads til, og sørge for at der er masser af spilletid til både Chukwurah og Adams. På den front giver det god mening når man tænker på at forsvaret generelt er i en genopbygningsfase, men det er også det der gør det risikabelt at lave cuttet. Det kan godt være Chukwurah har set godt ud i træning, men det er trods alt ikke noget imponerende CV han umiddelbart kommer med fra Denver. Og Adams er stadig et ubeskrevet blad, der har nogen ting der skal arbejdes meget med. Holdet skal vinde i år for at Bruce og Gruden er sikre på at beholde deres jobs og det virker derfor risikabelt at skifte en elite pass rusher ud med to unge, uprøvede spillere. Men helt sikkert bedre for fremtiden og det er selvfølgelig værd at huske at det ikke er til at vide i hvilken form Rice vender tilbage efter sin skade.


Shelton Quarles blev cuttet i offseason, som nævnt efter en failed physical. I medierne (specielt Duemig igen) har der været snakket en del om hvor utilfreds Quarles har været med den behandling han fik da han blev cuttet og at han især har været stærkt utilfreds med Allen og Gruden. Men da training camp begyndte var Quarles til stede som tilskuer de første dage, angiveligt fordi Gruden havde snakket med ham nogen dage i forvejen og inviteret ham. Og få dage senere blev det meddelt at han har taget et job hos holdet som Pro Scout. Dvs. han skal være med til at lave scouting reports på kommende modstandere og holde øje med free agent markedet. Han kommer til at arbejde sammen med Mark Dominick, tidligere QB Doug Williams og Bruce Allen. Hvis han er villig til at tage et job hvor han skal arbejde direkte sammen med Bruce kan han vidst ikke have været helt så utilfreds med sin behandling som nogen vil have folk til at tro. Der skal kun lyde et stort Velkommen Tilbage til Quarles. Han er en god mand at have på holdet.


Til sidst lige lidt ros til Buccaneers oficielle hjemmeside for fremragende dækning af campen. Jeg har ikke læst alle artiklerne, men har til gengæld set en masse video. Hver dag lægges der 2-4 klip op med interviews, analyser og insider informationer fra diverse coaches og scouts. Alt sammen med en masse dækbilleder fra træningen der viser de omtalte spillere eller situationer. De har aldrig før lagt så meget video op fra træningerne. Især tre klip kan anbefales. Kevin Carters pressekonference fra 30. juli var imponerende. Det er virkelig tydeligt at her er tale om en veteran, der ved hvad han laver. Han lød mere som en coach end som spiller da han kommenterede 3-4 forsvaret i forhold til 4-3, shotgun formationens muligheder og niveauet hos nogen af sine yngre medspillere på linien. Der var vidst et par journalister der, der fik lært lidt om at spille defense. Sights and sounds fra 1. august var en længere samling af klip fra træning, uden interviews henover. Der er blevet lavet mange gode plays i camp. Og i Camp Talk with Jon Gruden fra 4. august kan man se Gruden lave en interception i en øvelse hvor han var one-on-one mod Galloway og med Garcia som QB. Filmen viser godt nok at det var et noget skidt kast af Garcia, men Gruden var i hvert fald meget stolt af sig selv og publikum nød det.


Alt i alt ser det indtil videre rigtig godt ud for forsvaret mens angrebet har lidt flere problemer, men ser bedre ud end sidste år. Det første rigtige tegn på hvordan de unge spillere kan klare sig i ligaen kommer dog først på fredag hvor de tager imod Patiots på hjemmebane. Kun 3 dage til preseasonstart. Regular season er endelig lige rundt om hjørnet.


Hvis der er nogen der har spørgsmål til enkelte spillere, så har jeg et word dokument liggende, der indtil videre er oppe på over 100 sider med alle de noter som Pewter Report har skrevet om hver enkelt spiller i deres gennemgange af hvert træningspas. Jeg sender det ikke videre eller kommer med ret lange quotes fra dem, men er der en spiller hvis præstation i vil vide mere om skal der nok stå lidt interessant deri.
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside MSN Messenger
Stubber
Tampa Bay Buccaneers


Indmeldt: 25. mar 2007
Indlæg: 378
Geografisk sted: Tåsinge

IndlægSkrevet: Tirs aug 21, 2007 8:39 pm    Emne: Besvar, med citat

Nogen meldinger om hvor slem Sears skade er ?
_________________
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked MSN Messenger
Vis ikke emner ældre end:   
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    American Football Forum Forum Indeks -> Tampa Bay Buccaneers Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rank image|Create a new forum in our own dedicated server