Malaysia Anglers Forum
Everything You Ever Wanted To Know About Fishing But Never Dared To Ask! 
Malaysia Anglers Forum Forum Index  
 RegisterRegister 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
NEWS:
kedai pancing area Sunway., P.J???
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Malaysia Anglers Forum Forum Index -> GEDUNG MAF (MAF Tackle Shop) ->
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hanni
Tahap Joran Aksi Lasak
Tahap Joran Aksi Lasak


Joined: 28 Dec 2007
Posts: 42
Location: Petaling Jaya, Malaysia

PostPosted: Mon Dec 31, 2007 10:21 am    Post subject: Reply with quote

hamdanpro2 wrote:
Kalau takat area PJ tu..melambak ade kedai pancing tapi..kalau area sunway tu..setahu saya..lagoon jer yg ader...

*nasihat: kalau nak beli brg pancing pegi lah kedai yg tak popular sebab harga lagi murah*


p.j kat area mana>>???? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
hanni
Tahap Joran Aksi Lasak
Tahap Joran Aksi Lasak


Joined: 28 Dec 2007
Posts: 42
Location: Petaling Jaya, Malaysia

PostPosted: Mon Dec 31, 2007 10:23 am    Post subject: Re: kedai pancing area Sunway., P.J??? Reply with quote

Sangelembai wrote:
hanni wrote:
salamz semuaaa

leh tolong tk???.. tahu tak kedai jual alatan memancing are Sunway, P.J???... Rolling Eyes


t.q...


Kalau kat PJ section 51A Sea Tackle..berhampiran dengan MOX(Malaysian Oxigen) atau Honda showroom kalau kat Key El banyakkkk...nak yg murah nak mahal semua de... Very Happy


oooo dekat jer ngan saya tuuuu.... belah mana erk?????... dekat dgn maybank ker???
Back to top
View user's profile Send private message
hanni
Tahap Joran Aksi Lasak
Tahap Joran Aksi Lasak


Joined: 28 Dec 2007
Posts: 42
Location: Petaling Jaya, Malaysia

PostPosted: Mon Dec 31, 2007 10:25 am    Post subject: Re: kedai pancing area Sunway., P.J??? Reply with quote

Bro Lan wrote:
hanni wrote:
salamz semuaaa

leh tolong tk???.. tahu tak kedai jual alatan memancing are Sunway, P.J???... Rolling Eyes


t.q...


Ni ha..alamat kedai yg awak cari tu..
*semua alamat kedai pancing ada kat thread ni cuma..nak rajin CLICK le yer...*

TCE TACKLES SDN BHD
8-1, Ground Floor, Jln. PJS 8/z, Menteri Businees Park,
Bandar Sunway, 46150 P.J.
Selangor D.E Malaysia
Tel: 603-7388737
Fax: 603-7388727

http://www.tcetackles.com.my/
info@tcetackles.com.my


dah x de dah kat Sunway....... phone number tu pun .. number lama tuuu.. saya dh col dah.. kat Shah Alam & Setapak ada laaaa Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Anonymous
Guest





PostPosted: Mon Dec 31, 2007 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

:idea: SEA TACKLE kat jln 51A tu, kalau cik Hani dtg dari Federal Hiway hala ke KL, showroom Mercedez sblh kiri msk smpg tersebut, lepas jer trafik light ada lrg kiri sblm gerai makan sederet tu, masuk lrg tu. Kedai pancing tu kat sblh kiri jugak (bngn 2 tingkat) dlm 20mtr dari lrg tu. Kalau dari maybank yg depan ader SHELL tu, cik Hanni pergi arah ke masjid (ada bulatan kecik) masjid pukul 12, amik pukul 9, terus sampai jumpa smpg kiri/kanan. Kiri akan kuar ke 222, amik kanan akan kuar ke federal hiway (showroom mercedez), lepas jer deret gerai tu msk lrg kanan, kedai pancing sblh kiri jer !
Back to top
hanni
Tahap Joran Aksi Lasak
Tahap Joran Aksi Lasak


Joined: 28 Dec 2007
Posts: 42
Location: Petaling Jaya, Malaysia

PostPosted: Mon Dec 31, 2007 1:38 pm    Post subject: Reply with quote

wan arbpilot wrote:
:idea: SEA TACKLE kat jln 51A tu, kalau cik Hani dtg dari Federal Hiway hala ke KL, showroom Mercedez sblh kiri msk smpg tersebut, lepas jer trafik light ada lrg kiri sblm gerai makan sederet tu, masuk lrg tu. Kedai pancing tu kat sblh kiri jugak (bngn 2 tingkat) dlm 20mtr dari lrg tu. Kalau dari maybank yg depan ader SHELL tu, cik Hanni pergi arah ke masjid (ada bulatan kecik) masjid pukul 12, amik pukul 9, terus sampai jumpa smpg kiri/kanan. Kiri akan kuar ke 222, amik kanan akan kuar ke federal hiway (showroom mercedez), lepas jer deret gerai tu msk lrg kanan, kedai pancing sblh kiri jer !


maaff... nk tanya lagiii... jalan ni menghala ker Safeguard erk???... kalau bagi hanni alamat penuh leh????

p/s : sori erk.. lembab skit bab2 jalan nii... kalau de address leh cari sendiri...

t.q
Back to top
View user's profile Send private message
Anonymous
Guest





PostPosted: Mon Dec 31, 2007 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

:idea: Wisma Sea Tackle :arrow: Jln 51A / 241. no bngn tak pasti.
tapi msk jer jln tu dah bleh nmpk bngn 2 tkt (opposite ofis TTDotCom),
jln nak ke safeguard (dah betul le tu)
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Malaysia Anglers Forum Forum Index -> GEDUNG MAF (MAF Tackle Shop) All times are GMT + 8 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Page 2 of 6

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Template Fish by dav.bo
Rank image|Create a new forum in our own dedicated server